Pensem que pot ser del seu interès...
 
En el marc de la celebració del 50 aniversari de Grupdem, el passat dia 13 de novembre vam organitzar un acte amb la participació i testimoni dels professionals que van formar part de la creació de la cooperativa l'any 1971. Vam assistir a la projecció del documental "L'altra normalitat" i finalment es va fer debat i reflexió sobre l'evolució i canvis de la societat envers les persones amb discapacitat.
Escoltem les paraules de Ferran Miquel, cofundador junt amb altres professionals de la cooperativa Grupdem l'any 1971.  El document "L'altra normalitat" ens mostra una mirada crítica amb el tracte de la societat i les institucions de fa quaranta anys, vers les persones amb discapacitat intel·lectual.


Produït l'any 1980, el documental "L'altra normalitat" representa un valuós document on són els mateixos educadors, familiars i persones amb DI qui expliquen com vivien i quines dificultats es trobaven en una societat probablement immadura i poc preparada per acceptar la diversitat.


Agraïm la vostra participació i us animem a continuar fent la feina ben feta.

"La nostra mirada i les nostres mans per construir la societat que volem"

Grupdem 50 anys.


 
Pàgina web
Contacta
Aquest missatge i els adjunts poden contenir informació confidencial, no està permesa la seva comunicació, reproducció o distribució. Si vostè no n’és el destinatari final, si us plau elimini’l i informi’ns-en per aquesta via.
De conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades, li informem que les seves dades personals seran tractades sota la responsabilitat de GRUPDEM, S.C.C.L. per a gestionar la relació que ens vincula, i es conservaran durant no més temps del necessari per a mantenir la finalitat del tractament. No es comunicaran dades a tercers, excepte per obligació legal. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició enviant un missatge a eltrencadis@grupdem.com. Si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat de control en www.aepd.es.En compliment del principi d’actualització de les dades establert en el RGPD i la LOPDGDD, sol·licitem que ens comuniquin a la major brevetat qualsevol modificació o canvi en les dades que figuren en la nostra base de dades a l’adreça de correu eltrencadis@grupdem.com